Abe van Ancum Fotografie
detailfoto van fotostudio met groene achtergrond

“Studio van de Jongens”

Beste lezer,

Sinds 1 september 2017 zijn wij trotse eigenaars van de “Studio van de Jongens” aan de Veluwehaven 13 in Nieuwegein.

De studio heeft z’n naam te danken aan het feit dat onze klanten ons kennen als “ de jongens “ , “Studio van de Jongens” was voor ons dan ook een vanzelfsprekende naam.

Wanneer je dit leest is onze gloednieuwe website van “de Studio van de Jongens” online en zijn na een flinke opknapbeurt het atelier en de studio helemaal klaar voor gebruik!

Het sfeervolle atelier op de eerste verdieping straalt een huiselijke sfeer uit waardoor je je gauw op je gemak voelt, de studio op de begane grond geeft ons de ruimte voor het maken van eerlijke portretten, groepsfoto’s en productfoto’s in een ontspannen sfeer.

Onze studio is per dagdeel te huur voor andere fotografen die geen eigen studio hebben.

De studio wordt een creatieve werkplek waar nieuwe ideeën kunnen ontstaan en waar net als bij Abe Van Ancum Fotografie veel ruimte is voor een persoonlijke benadering!

We hopen je binnenkort welkom te heten op de Veluwehaven 13, de koffie staat niet klaar maar wordt vers voor je gezet, net als de thee overigens.

Groet,

Abe en Marco

3 reacties

Sofie schreef:

Een leuke en zeer toepasselijke naam Abe en Marco! 👍 veel succes en plezier met jullie nieuwe studio! We gaan snel een shoot doen. Groetjes Sofie en Steve Van Ancum.

Marco schreef:

Hey Sofie en Steve,

Dank voor jullie leuke en mooie reactie.
Jullie zijn welkom en we gaan er een mooie fotoshoot van maken.

Groet Abe en Marco

wilma schreef:

Studio van de jongens. wat een mooie naam.
De sfeer die jullie hebben neergezet is zeker van huiselijke sfeer.
2 mannen die weten waar ze over praten. Er alles aan zullen doen om jou op een zo natuurlijk mogelijke manier op de foto, te zetten. Ik kan iedereen deze fotograaf aanraden. Abe heeft ons huwelijk gedaan, toen een fotoshoot met het gezin, daarnaast een fotoshoot van onze dochter en haar vriendinnen. en binnenkort staat er weer een fotoshoot gepland. van onze dochter met haar vriendinnen. maar dan 10 jaar later. ik kom altijd weer uit, bij deze 2 mannen. Wij wensen jullie heel veel werk plezier in jullie mooie studio. Fred,Wilma,Ilse en Nynke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: